چگونه لپ تاپ بخریم
پاسخ به سوالات متداول شما
سؤالات شما در خصوص نگهداری و خرید لپ تاپ در این بخش پاسخ داده خواهد شد

اول صداقت

تلیا سرویس

ما خود را در کنار و مشاور مشتریان می‌دانیم، در مورد همه چیز حقیقت را به شما خواهیم گفت حتی اگر برخی همکاران دروغ را ترجیح بدهند و منافع کوتاه مدتی از این راه کسب کنند

پس هنگام مراکز نمایندگی‌ كشور تماس با ما آماده شنیدن حقایق باشید،نه تعریف و تمجید بی جا از هر چیز

با مراجعه به یک مرکز معتبر و دریافت خدمات مورد اعتماد بسیاری از مشکلات بعدی قابل جلوگیری هستند اطلاعات بیشتر >>

دریافت بهترین اطلاعات

دریافت اطلاعات در مورد لپ تاپ‌های با کارایی بالا که به دلایل مختلف قیمت آنها بهینه شده است و در واقع افت قیمت داشته‌اند به شما کمک می‌کند تا بهترین تصیم را در خصوص به روز رسانی سیستم خود بگیرید، این اخبار را از ما دریافت کنید

ارتقاء رم لپ تاپ و تفاوت انواع رم لپ تاپ

در این مقاله تفاوت های اصلی بین انواع حافظه رایانه (رم لپ تاپ) DDR-DDR2-DDR3 و معنی اعدادی که روی یک رم نوشته می شود را شرح خواهیم داد.

اساس کارکرد رم هایی که با حرف DDR شروع می شوند این است که با هر کلاک دو سری اطلاعات منتقل می شود. بنابراین وقتی روی  رم لپتاپی نوشته شده DRR2-800 یعنی کلاک کارکرد این رم 400 مگا هرتز است، و DDR3-1333 با کلاک 666.6 مگا هرتز کار می کند.

البته بخاطر داشته باشید، سرعت بالای رم همیشه باعث  عملکرد متناسب با این سرعت نمی شود، اگر سرعت مادر بورد، چیپ شمالی یا سی پی یو لپ تاپ کمتر از مقدار متناسب با این مقدار باشد، سرعت پایین تر ملاک کار خواهد بود.

و اما اعداد و علائم روی رم چه معنی ای دارند؟ سیستم رایج برای نامگذاری رم ها به چند صورت است اولین و رایج ترین سیستم، به صورت ذیل است:

DDRx-yyyy به بصورت زیر تفسیر می شود:

عدد x بیانگر تکنولوژی تولید رم است و yyyy بیانگر کلاک (سرعت رم) است.

بنابراین DDR2-800 چنانچه در فوق گفته شد بیانگر سرعت انتقال اطلاعات 800 مگاهرتز است که با کلاک 400 مگا هرتز کار می کند.

و اما سیستم دیگر نامگذاری رم رایانه (رم لپ تاپ) بصورت ذیل است:

PCx-zzzz در این سیستم نامگذاری باز هم x بیانگر تکنولوژی است و zzzz بیانگر نرخ انتقال اطلاعات    پس PC2-6400 معادل DDR2-800 است. که رابطه یک به هشت بین دو عدد دوم برقرار است.

البته در برخی موارد این اعداد تا حدودی روند می شوند بطور مثال DDR3-1333 باید به لحاظ تئوری بصورت  PC3-10666 که برخی از سازندگان بصورت PC3-10600 نامگذاری می کنند.

البته باز هم یادآور می شود که این نامگذاری ها نام گذاری اسمی رم است و وابسته به عملکرد رایانه است به همین دلیل است که عملکرد لپ تاپ ها در حالت معادل اسمی که با رایانه پی سی مقایسه می شوند بهتر عمل می کنند، چون طراحی لپ تاپ ها بصورت یکپارچه است.

عملکرد رم بصورت یکپارچه  و الکترونیک است، به همین دلیل همانطور که خرابی رم خیلی کم ایجاد می شود تعمیری هم برای رم تقریبا ممکن نیست بنابراین اگر رم لپ تابی خراب باشد بهترین راه برای تعمیر لپ تاپ تعویض رم است، البته در میان انواع لپ تاپ خرابی رم در لپ تاپ های سونی بیشتر شایع است.

برای اطلاع صحیح از مشکل لپ تاپ خود با  بخش تعمیرات تلیا سرویس تماس بگیرید، کارشناسان بخش تعمیرات مشکل شما را بی کم و کاست به اطلاع شما می‌رسانند.
امیدوارم مطلب فوق برای کاربران و همکاران محترم مفید باشد.


وحید پارسی
کارشناس بخش تعمیرات
تلیا سرویس

نقل مطلب با ذکر منبع و لینک بلا مانع و تنها در این صورت شایسته شأن شما است